Papilloma mit kell tenni

Nőgyógyászok elmondták: ez a 3 leggyakoribb panasz a rendelőkben - EgészségKalauz

Nemi szervi szemölcs Tisztelt Doktor Úr. Köszönöm szépen a lehetőséget.

Orvos válaszol

Kérdésem a következő lenne. Lappanghat hosszú éveken át is a HPV vírus,vagy a max. Válaszát papilloma mit kell tenni előre is.

papilloma mit kell tenni

Üdvözlettel, Bakos Balázs Kedves Balázs! A HPV akár évekig tünetmentesen a szervezetben megbújhat úgy, hogy semmilyen elváltozást nem okoz. Üdvözlettel: Dr. Szőnyi György Kedves Doktor Úr!

HPV (Humán Papilloma Vírus) fertőzés

szemölcs vírus rák Hpv kérdéssel fordulok Onhoz.

Alacsony rizikójú hpvm van semmi szemölcs semmi mellett teljesen jó Cin0 negatív citológiám van és Cintec negatív. Gyógyszereket nem szedtem csak a D vitamin! De úgy érzem megérte! De vissza kellett volna mennem ebben az szemölcsök a nyálkahártya kezelésén, csak sok dolog jött közbe munkahely váltás, korona vírus Aztán azért sem mentem idén vissza, mert közben kismama lettem 5,5 hónapnàl tartok :- papilloma mit kell tenni számomra!

Nem mertem a Hpv miatt sem erre gondolni de utoljára nekem egyik Doktor Úr maxilláris fordított papilloma mondta ha ez miatt a Hpv miatt nem merem és nem akarok belevágni a babába, ne tegyem mert ez nem befolyásolja és nyugodtan lehet, mert nem befolyásolja a terhességet és a baba fejlődését.



És most nagyon féltem a picit!

papilloma mit kell tenni

Párommal végig védekeztünk gumiovszerrel, viszont akkor egyszer nem mikor a baba össze jött : de akkor is megszakìtottuk a végén az együtt létet mégis össze jött ez a kis csoda!!!! Ide hozzánk a helyi kórházba járok ott is azt mondták nem kell megijedni ez miatt.

A citológia teljesen rendben. Az lr hpv még mindig jelen van. Ez papilloma mit kell tenni nem igazán tud okozni. Várom megnyugtatò válaszát. Molnár Gréta! Kedves Gréta! A HPV vírus jelenléte nem zavarja a várandósságát, nyugodtan viselje a terhességét.

papilloma mit kell tenni

A férgek otthoni kezelése szülésnek sincsen akadálya, a HPV szervezetben történő jelenléte nem indokol császármetszést. Szőnyi György Tisztelt Doktor úr! A napokban diagnosztizáltak P3 HPV-vel. Nagyon meg vagyok ijedve A barátommal közel fél éve vagyunk csak együtt.

Előttem több leányzóval is volt már, nem akarom őt hibáztatni hiszen én is voltam mással.

Facebook Tetszik 0 Egyre többet hallunk a leggyakoribb nemi úton terjedő kórokozóról: a HPV víruscsaládról, a fertőzés megelőzési módjairól és lehetséges következményeiről.

Mindenesetre, ha megtörténik a műtét, neki is célszerű lenne egy vizsgálat? A műtét sőt ezen túl is javasolt az óvszer használata, vagy kötelező? Előre is köszönöm válaszát!

Németh Anna Kedves Anna! A P3-as lelet önmagában még nem indokol műtétet. Ismerni kellene a teljes leíró diagnózist. Valamint fontos lenne, a jövőre nézve, hogy oltassa be magát és kedves párját is HPV elleni 9 komponensű védőoltással. Szőnyi György Kedves Doktor úr!

papilloma mit kell tenni

Szeretném megtudni, hogy ha a lányom, nem él, nemiéletet kb 20 éves koráig, akkor a hpv oltást elég a szexuális élet megkezdése előtt beadatni? Hány évig ad védettséget? Kedves Mirella! A védőoltást mindenképpen a szexuális élet megkezdése előtt érdemes megadni.

Nincsen különbség azonban a 18 vagy 20 éves életkor tekintetében. A védőoltás, amennyiben lánya mind a 3 oltást megkapja, a mai ismereteink szerint élete végéig védelmet fog biztosítani. A cytologiám 2szer is p3 papilloma mit kell tenni II lett.

Összegyűjtöttük a lehető legtöbb információt, amit a Human Papilloma Virusról tudni lehet és szükséges!

Készült hpv tipizalas is amiben os és es típus lett pozitív. Jelenleg 2 Gardasil 9 komponensű oltást kaptam es jelenleg D vitamint, szelént is szedek. A nőgyógyászom szerint a vírusok eltűnhetnek rövidesen a szervezetemből. Rengeteget olvastam a témával kapcsolatban és ez a része nekem kétséges. Én úgy tudom a vírus bennem marad és aktivizálódhat a későbbiekben. Vagy tévednék? Köszönettel Kedves Szabina! A vírus képes a szervezetéből teljesen eltűnni, de az is lehet, hogy évekig teljesen tünetmentesen jelen van a szövetekben.

Parterét is érdemes beoltatni, hogy ő is védett legyen illetve a visszafertőződéseket megakadályozzák.

Szőnyi György Üdvözlöm, Lányom Sirgard méhnyakrák védőoltást kapott ban. Citológia eredmény: neg. Orvosa csupán 6 hónap múlva kontroll vizsgálatot írt.

Lehet egyéb teendője? Előre is köszönöm válaszát. Kedves Ancsa! Lánya esetrében mindenképpen a 3 hónap múlva történő kontrollt javasolnám.

HPV tévhitek és tények - Dr. Siklos Krisztina

Addig viszont mindenképpen javasolnám lányának beadatni a 9 komponensű HPV elleni védőoltást, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Célirányosan én a mg C vitamint, Bio-Seleniumot, Cinket szoktam javasolni egy általános vitaminkomplex mellé.

papilloma mit kell tenni

Valamint használja a Papilocare vagy Deflagin-Q hüvelygélt további 3 hónapig. Az lenne a kérdésem, hogy menstruáció alatt is kell használni a Papilocare gélt, vagy arra a napokra mellőzzem? Köszönöm a válaszát! Kedves Hölgyem!

HPV - Human papillóma vírus

A menstruáció alatt ne használjon hüvelygélt, folytassa viszont a menzesz után! Egy hónapja kaptam meg a 2. Kedves Érdeklődő!

  • HPV-fertőzés tünetei és kezelése - HáziPatika
  • HPV (Humán Papilloma Vírus) fertőzés
  • Amit a szemölcsök mutatnak a végbélnyíláson
  • Orvos válaszol | HPVdoktor
  • Jelenleg több mint százötven különböző típusa ismert, amelyek között vannak alacsony és magas kockázatú változatok is.
  • Mely panaszok a legjellemzőbbek a nőgyógyászati rendelőkben, és mit lehet ellenük tenni?
  • Mit tegyek, ha HPV-fertőzésem van? 6 fontos teendő a diagnózis után - Útikalauz anatómiába

A HPV oltástól nem késhet a menstruációja, annak más oka lehet, amit érdemes szakorvosi vizsgálat során körbejárni! Februárban derült ki, hogy magas rizikójú es HPV fertőzésem van. Ezt követően Deflagyn-Qilletve Isoprisnosine kúrát írt fel a doktor úr, mellette D-vitaminnal. Júniusban beadattam az első 9-es komponensű oltásomat.

Augusztus elején a második oltás előtt szűrésen vettem részt, aminek az eredménye még mindig HPV pozitív volt. Jelenleg Shiitake gomba kivonatot és D-vitamint szedek, több gyümölcsöt fogyasztok, illetve igyekszem minél többet sportolni. A kérdésem az lenne, hogy milyen kiegészítőket érdemes lenne szednem a fentiek mellé, van-e bármiféle javaslata, amely segíthet a HPV legyőzésében?

Továbbá érdemes lenne-e egy újabb Deflagyn-Q kúrát elvégeznem? Válaszát előre is köszönöm! Kedves Laura! Mindenképpen folytassa a 9 komponensű HPV elleni védőoltástl, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli.

papilloma mit kell tenni

Szőnyi György! HPV tipizálás a műtétet megelőzően nem, csak azt követően történt aminek eredménye negatív lettígy nem tudom bizonyosan, hogy HPV fertőzés okozta-e nálam a méhnyakrákot, de nagy valószínűséggrl igen. Azóta született termeszetes fogantatással egy egészséges gyermekem. A rákszűréseim eredménye azóta is negatív, HPV tesztet azóta nem csináltattam.

Monogám kapcsolatban élek. Kérdésem: a HPV vírus a megfertőződést követően benne marad-e a szervezetben véráramban esetleg abban az esetben, mint esetembenhogy a beteg rész, ahol a vírus "megtapadt" és gondot okozott a méhnyak el lett távolítva?

Nőgyógyászok elmondták: ez a 3 leggyakoribb panasz a rendelőkben

Tehát képes e újra fertőzni máshol a szervezetben, ahol pl. Köszönettel, Bettina 38 Kedves Bettina! A vírus a vérben nem kering, hanem a hámsejtekben bújuk meg. Elvben a hüvely hámsejtjeiben is megtapadhat, de az Ön esetében a negatív leletek mellett ennek igen kicsi az esélye, aggodalomra véleményem szerint nincsen oka!

Lehet, hogy érdekel