Petesejt propolisz papillomavírus. A propolisz segíti a gyógyulást

Mikor mennyit szedjünk a méhpempőből?

A baba megkaphatja-e a Petesejt propolisz papillomavírus, illetve ez a fertõzés milyen hatással van a terhességre?

a nemi szemölcsök nem műtéti kezelése

Válasz: Az elsõ három hónapban vetélési kockázat magasabb. Utána legfeljebb a szülés, a szülõutakon való áthaladás jelent fertõzési veszélyt.

papillomavírus kiejtése

Nagy László Kérdés: Másfél éve fedezték fel nálam a HPV-t, ami elõször kolposzkópiával látható volt a méhnyakon, majd az utóbbi vizsgálatok alkalmával teljesen negatív volt. Egyesek szerint indokolt lenne egy konizáció, mások szerint pedig nem szabad hozzányúlni. Elég nehéz ezzel a high risk gondolattal együtt élni, ám a mûtétre sem szívesen vállalkozik az ember, reménykedve "hátha mégis elmúlik magától Ezek a rövidítések arra utalhatnak, hogy a vírus rákmegelõzõ állapotot okozott.

Ha az eredmény P1-P2, akkor nem szoktunk mûtétet végezni.

HPV-fertőzés tünetei és kezelése

Ilyenkor immunerõsítõ gyógyszerek jönnek szóba, illetve az egy évig tartó konzekvens óvszer használat szokott javulást hozni. Ács Nándor Kérdés: 26 éves harmonikus kapcsolatban élõ nõ vagyok, gyermekem még nincs, de éven belül tervezzük a családalapítást. Szeptemberben derült ki, hogy HPV 16, magas kockázatú vírusfertõzésem van. Nem lepett meg túlságosan az eredmény, hiszen közel egy éve járok folyamatosan nõgyógyászhoz és az utóbbi 4 rákszûrés eredményem P3 volt.

Természetesen petesejt propolisz papillomavírus gyûjtöttem magáról a vírusfertõzésrõl és gyógyításának lehetõségeirõl is. Többször használtam a cliont és szedtem az isoprinosine-t is. A helyzet változatlan maradt.

paraziták a corella kezelés során

A mûtét gondolata egyre nyilvánvalóbb lett. Petesejt propolisz papillomavírus orvossal is  konzultáltam, akik véleménye megoszlott a mûtéttel kapcsolatban. Egyikõjük már megmûtött volna, más orvos félve  kérdezte tõlem, hogy szültem-e már, nem akarok esetleg most gyermeket vállalni? Tudom, hogy a mûtét a legutolsó lehetõség és szinte az egyetlenezért  szeretném tudni, hogy milyen következményei lehetnek?

Lehetséges azhogy nem lehet gyermekem?

A propolisz 6 hathatós hatása

Válasz: Nagyon nehéz kérdést tett fel, és az az igazság, hogy én csak el tudom Önnek mondani a szakmai érveket, de döntenie Önnek kell majd. A os típusú HPV által okozott ismételt P3 lelet mindenképpen mûtétet indokol.

milyen tabletták megszüntetik a parazitákat

Ez egyértelmû rákmegelõzõ állapot, amit a méhszájból ki kell metszeni. A nehéz a dologban az, hogy még nem volt terhes. A méhszáj mûtétei után ugyanis valóban elõfordul, hogy a teherbe esés nehezített, illetve gyakoribb a vetélés-koraszülés.

Propolisz: a házi csodaszer

Õszintén szólva azon csodálkozom, hogy 4 egymást követõ P3 lelet után még nem javasolták egyértelmûen a mûtétet, szakmailag ugyanis az indokolt. Itt csak arról lehet szó, hogy Ön saját felelõsségére vállalja azt a kockázatot, hogy a mûtétet most nem végezteti el, hanem csak a kiviselt terhesség után, ebben a döntésben benne van az a kockázat is, hogy a méhnyak elváltozás súlyosabb stádiumba jut idõközben. Ha így döntene, akkor viszont azt javasolnám, petesejt propolisz papillomavírus mielõbb essen teherbe, mert ilyen esetben a várakozás igen kockázatos lehet.

Ács Nándor Kérdés: 27 éves petesejt propolisz papillomavírus, az utóbbi 1 évben kezdtem el rákszûrésre járni, ahol kiderül, hogy HPV gyanús vagyok, majd P3-mas eredménnyel 3 havonta újbóli ellenõrzés mellett most  P4-nél tartok. Az orvosom 4 nap múlva megmût, de még nem döntött, hogy a hidegkéses vagy a hurkos megoldást válassza. Ön szerint melyik megoldás  kockázatosabb a gyermekvállalásra nézve.

HPV és a Tévhitek - Dr. Csabai Zsolt PhD

Válasz: A leírt elváltozást meg kell operálni, petesejt propolisz papillomavírus már elõnyben részesítjük a loop hurok   conisatiot, de  a másik megoldás sem rosszabb. A lényeg a kóros terület épben való kimetszése és szövettani vizsgálata, ami a késõbbi teendõket is befolyásolhatja.

Mindkét esetben van lehetõség a késõbbi gyermekvállalásra, de ehhez a mûtét által lehetõvé tett gyógyulás is szükségeltetik. Kérdésem az lenne, hogy ha csak gyanúról beszélt az orvos, és hogy fél év múlva meg kell ismételni a vizsgálatot, petesejt propolisz papillomavírus ne aggódjak", akkor az pontosan mit jelent számomra? Mennyi idõ telik el a fertõzés között, és hogy kimutatható legyen?

  • További kérdések a HPV-rol
  • Szemölcs papilloma kezelése szemölcsök

Válasz: A Humán papilloma vírus fertõzés gyakorlatilag nemi úton terjed. A gyanúja egy citológiai leletben gyakorlatilag a meglétét jelenti, mert a technika a közvetlen víruskimutatásra nem alkalmas, de a sejtekre gyakorolt hatásait mutathatja.

hogyan lehet nemi szemölcsökkel mosni

Ilyenkor célszerû a specifikus HPV teszt, ami megmutatja azt is, hogy milyen kockázatot jelentõ vírus van a szervezetben. A kezelés ettõl függ. Nagy László Kérdés: Barátnõmnek most a terhessége alatt kijöttek bizonyos kinövések a kezén. Mivel HPV szûrés eredménye pozitív lett, az orvosa azt mondta, hogy ez annak egyfajta megnyilvánulása.

Orvos válaszol

Én, mint nõ, akinek semmi nemi érintkezése nincs a barátnõmmel, de a kezét gyakran megfogom,  s így érintkezik a bõröm felülete az övével ott, ahol elváltozás áll fenn, megfertõzõdhetem? Válasz: Érdekes kérdést vetett fel, õszintén szólva én olyanról még nem hallottam, hogy a HPV fertõzés valakinek a kéz bõrén okozott volna elváltozást. A kézfogással ez a vírus biztosan nem terjed, ebben nyugodt lehet.

A tudósok sokéves tapasztalatok alapján megállapították, hogy a Méhpempő az emberi szervezetre nagyon jó hatással van, nem ártalmas még akkor sem, ha rendkívül nagy mennyiségben fogyassztunk Méhpempőt.

Lehet, hogy érdekel